Belastingadvies - Fiscaalrecht

Fiscaalrecht

Fiscaalrecht omvat het geheel van regels dat het vaststellen en innen van belasting bepaalt. Veelal gaat het om de bekende nationale belastingen zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, erfbelasting en schenkbelasting. Verder zijn er ook de heffingen van lagere overheden als provincies, gemeenten en niet te vergeten waterschappen die aan vele ondernemingen en huishoudens worden opgelegd.

Belastingheffing en de inning ervan door de Ontvanger leidt makkelijk tot conflicten die ingrijpende gevolgen kunnen hebben. De inspecteur en de Ontvanger hebben immers wettelijke instrumenten waardoor zij behoorlijke druk kunnen uitoefenen en waarbij het zaak is tijdig en doeltreffend te reageren.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op!

Bedenk dat de normale termijn om in bezwaar te gaan tegen een aanslag veelal maar 6 weken is en dat het dus zaak is om zo snel mogelijk met ons contact op te nemen.
Mocht de belastingdienst op de stoep staan om documenten van u of van een cliënt in beslag te nemen, neem dan altijd direct met ons contact op.

Curaçao

Ons kantoor, met name Leo Delfgaauw, heeft goede banden met Peter Muller, eigenaar en grondlegger van Muller & Associates op Curaçao. Hij kan met zijn ruim 20 jaar ervaring in de fiscale adviespraktijk op Curaçao ook voor een passende fiscale structuur binnen dat deel van ons Koninkrijk en Aruba en Bonaire worden gezorgd. Het mooie van het Koninkrijk is immers dat er binnen één taalgebied diverse fiscale stelsels van toepassing zijn met ieder zijn eigen aardigheden. Raadpleeg ons of neem vast een kijkje op www.mullertax.com

Neem contact met ons op
015 - 7370260 Zaak aanmelden Het is vrijblijvend